Ga door naar hoofdcontent
InformatieBrancheblad Uitvaartzorg

Brancheblad Uitvaartzorg

BGNU is eigenaar van Brancheblad Uitvaartzorg, het onafhankelijke vakblad voor de uitvaartbranche. Brancheblad Uitvaartzorg – kortweg BU – is sinds 1945 hét gezaghebbende vakblad voor uitvaartprofessionals, ondernemers en bestuurders in de uitvaartbranche.

Onafhankelijk brancheblad voor de uitvaartzorg

BU heeft een onafhankelijke journalistieke redactie en wordt uitgegeven door Performis. De redactiecommissie is samengesteld uit uitvaartverzorgers uit het hele land – van kleine- middelgrote en grote bedrijven – en fungeert als denktank en klankbord. Hoofdredacteur is Astrid van den Hoek.

Met BU stimuleert BGNU betrouwbare, transparante (vak)journalistiek, meningsvorming en discussie binnen de uitvaartbranche. En het uitdragen van nieuwe ontwikkelingen op ethisch, vaktechnisch, juridisch, communicatief en commercieel vlak.

Papier en online

Het Brancheblad Uitvaartzorg verschijnt zes keer per jaar als papieren editie, die ook 24/7 online te lezen is. Daarnaast verschijnt er ook zes keer per jaar een geheel digitale editie.

Op de website van BU lees je alle uitgaven van het brancheblad. Je vindt er ook een uitgebreide scholingsagenda zodat je snel op de hoogte bent van verschillende mogelijkheden om je (bij) te scholen.

Wist je dat een abonnement op BU voor Register Uitvaartverzorgers tot 6 PE-punten per jaar kan opleveren? Kijk voor meer info op www.navu.nl

Gratis voor BGNU-leden

BGNU-leden krijgen een gratis abonnement op BU en kunnen gebruik maken van de aantrekkelijke kortingsregeling voor extra abonnementen voor medewerkers.

  • Wil je meer informatie over het brancheblad of ben je geïnteresseerd in een abonnement op BU? Bekijk dan de abonnementen.
  • Wil je adverteren in BU? Kijk dan hier voor de verschillende mogelijkheden.