Ga door naar hoofdcontent
InformatieModel arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

Model arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

BGNU-uitvaartbedrijven kunnen gratis gebruikmaken van deze model-arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.

De model-arbeidsovereenkomst van BGNU is specifiek voor uitvaartbedrijven: de overeenkomst houdt rekening met de cao Uitvaartbranche en het Keurmerk Uitvaartzorg.

Gratis voor BGNU-leden

Speciaal voor haar leden heeft BGNU een model-arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd opgesteld. Als BGNU-lid kun je gratis van deze modelovereenkomst gebruik maken om de arbeidscontracten van jouw medewerkers op te baseren.

Voor de uitvaartzorg, en altijd up-to-date

De model-arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd houdt rekening met wet- en regelgeving, en met de cao Uitvaartbranche en de eisen van het Keurmerk Uitvaartzorg. De modelovereenkomst is dus helemaal toegesneden op de uitvaartzorg. BGNU houdt de modelovereenkomst regelmatig tegen het licht: zo ben je altijd up-to-date.

Downloaden en aanpassen

Onderaan dit artikel kun je – na inloggen – de modelovereenkomst downloaden. Daarna pas je hem aan aan de situatie in jouw uitvaartbedrijf. Daarbij helpen we je graag: er is een toelichting bij die je helpt met het maken van afwegingen.

Laat je je voor je arbeidszaken ondersteunen door een externe partij zoals je boekhouder, accountant of salarisadministrateur? Zorg dan dat hij voor jouw uitvaartonderneming van de modelovereenkomst gebruik kan maken. Dat scheelt hem tijd, en jou geld!