Ga door naar hoofdcontent
InformatieVoordelen van lidmaatschap

Voordelen van lidmaatschap

Alle uitvaartondernemingen die in het bezit zijn van het Keurmerk Uitvaartzorg kunnen lid worden van BGNU. Is jouw onderneming nog niet in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg, maar ben je wel van plan dat te gaan behalen, neem dan gerust contact met ons op: wij helpen je graag!

Een samenvatting van wat BGNU doet en voor jou kan betekenen, lees je hier.
Informatie over de kosten van het BGNU-lidmaatschap, vind je hier.
Hier kun je onze statuten en huishoudelijk reglement downloaden.

Lobby

als je verenigd bent, wordt je stem gehoord
Bepaal mee hoe de regelgeving voor de uitvaartbranche, de cao én het goed afscheid nemen in Nederland en Europa vorm krijgen. Daar waar nodig doen we dat samen met onze koepelorganisaties (EFFS, MKB Nederland, AWVN).

Innovatie

leren, anticiperen en creëren
Krijg inzicht in korte en lange termijnontwikkelingen. En maak gebruik van de middelen die BGNU biedt om je bedrijf toekomstbestendig te houden

Kwaliteitsborging

zodat het goed gaat, ook als niemand kijkt
School jezelf en je medewerkers gemakkelijk bij via de events van BGNU en zorg dat examen- en keurmerkeisen blijven aansluiten bij de praktijk. Als BGNU-lid ben je automatisch aangesloten bij de Ombudsman Uitvaartwezen.

Gemak

dient de uitvaartondernemer
Maak gebruik van de modelovereenkomsten, algemene voorwaarden, RI&E, etc. die BGNU voor je heeft gemaakt. Krijg toegang tot alle informatie, media en de voordeelcontracten van BGNU.

Netwerk

ondernemen doe je niet alleen
Deel je ervaringen met andere uitvaartondernemers en groei. De events van BGNU zijn gericht op samen beter worden. BGNU-leden hebben altijd gratis toegang.

Heb je vragen over het lidmaatschap? Je kunt ons altijd bereiken via info@bgnu.nl.