Brancheblad Uitvaartzorg

BGNU is eigenaar van Brancheblad Uitvaartzorg, het onafhankelijke vakblad voor de uitvaartbranche.

Daarmee stimuleert BGNU betrouwbare, transparante (vak)journalistiek, meningsvorming en discussie binnen de uitvaartbranche. En het uitdragen van nieuwe ontwikkelingen op ethisch, vaktechnisch, juridisch, communicatief en commercieel vlak.

20200109 BGNU Brancheblad Uitvaartzorg is te lezen als tijdschrijft en online

Het Brancheblad Uitvaartzorg verschijnt zes keer per jaar als papieren editie, die ook 24/7 te lezen is op www.branchebladuitvaartzorg.nl. Online treft u vakinhoudelijke artikelen, blogs, overzichtelijke dossiers en een kiosk met alle uitgaven. Daarnaast verschijnt er ook zes keer per jaar een geheel digitale editie op www.branchebladuitvaartzorg.nl.

BGNU-leden krijgen een gratis abonnement en kunnen gebruik maken van de aantrekkelijke kortingsregeling voor extra abonnementen voor medewerkers.

Brancheblad Uitvaartzorg Marjon Weijzen

Brancheblad Uitvaartzorg wordt gemaakt door een onafhankelijke redactie. De redactiecommissie, samengesteld uit uitvaartverzorgers uit het hele land, van kleine- middelgrote en grote bedrijven, fungeert als denktank en klankbord.

De hoofdredacteur is Marjon Weijzen.

Wilt u meer informatie over het blad of bent u geïnteresseerd in een abonnement op Brancheblad Uitvaartzorg? Bekijk dan de abonnementen.

Wist u dat een abonnement op BU voor Register Uitvaartverzorgers tot 6 PE-punten per jaar kan opleveren? Kijk voor meer info op www.navu.nl

Wilt u adverteren in het Brancheblad Uitvaartzorg? Kijk hier voor de verschillende mogelijkheden.