Juridisch advies voor BGNU-leden

Iedere ondernemer heeft vroeg of laat behoefte aan een pragmatisch advies over een contract, bepaalde leveringsvoorwaarden, ontslag of incasso. Alle leden van BGNU kunnen gebruik maken van de dienstverlening van Fyner (voorheen Omnius Juristen). Fyner is een landelijk juridisch advieskantoor gericht op het MKB. Het kantoor heeft veel kennis van de branche, is goed bereikbaar, pragmatisch en last but not least: betaalbaar.

BGNU en Fyner slaan de handen ineen voor juridische hulp voor BGNU-leden. De juristen van Fyner helpen je snel, duidelijk en daadkrachtig met juridische kwesties. Zij adviseren, onderhandelen, stellen overeenkomsten, voorwaarden en contracten op, schrijven juridische brieven en als het nodig is staan ze je bij voor de rechter. Fyner is gespecialiseerd op het gebied van contracten en voorwaarden, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, vastgoed- en bouwrecht en omgevingsrecht. Kortom, alle juridische zaken waar je als uitvaartondernemer tegenaan kunt lopen onder één dak. Fyner is een landelijk juridisch advieskantoor gericht op het MKB en heeft veel kennis van de uitvaartbranche.

Logo fyner kleur

Soorten dienstverlening:

 • Eerstelijns advies
 • Tweedelijns advies en ondersteuning
 • Pro-actieve signalering juridische ontwikkelingen

Vroegtijdig schakelen voorkomt problemen

20220623 BGNU Fyner geeft juridisch advies aan BGNU leden Attenderen op juridische valkuilen

Door een juridische kwestie vroegtijdig met Fyner juristen te bespreken, kun je aanzienlijke kosten en schade beperken. BGNU-leden kunnen gratis gebruikmaken van eerstelijns dienstverlening via de Fyner-BGNU helpdesk.

De juridisch medewerkers van de helpdesk zijn tijdens werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch beschikbaar voor al je juridische vragen. Ook is de helpdesk te bereiken via e-mail.

Verdergaand juridisch advies en ondersteuning

In sommige gevallen volstaat het eerstelijns advies niet om tot een oplossing te komen en is het nodig een gespecialiseerde jurist of advocaat in te schakelen. De Fyner-BGNU helpdesk draagt dan zorg voor een goede overdracht naar de gewenste specialist. Veel juridische bijstand kan worden geleverd door één van de juristen van Fyner. Indien nodig kan een doorgeleiding plaatsvinden naar een advocaat. Na doorverwijzing kun je na een eerste vrijblijvend intakegesprek besluiten de opdracht te verlenen aan de aanbevolen specialist.

Deze dienstverlening komt voor eigen rekening. Leden van BGNU krijgen 15% korting op het basistarief van € 185,00 (exclusief btw) voor de juristen van Fyner en 5–10% korting op de advocatentarieven.

Attenderen op juridische valkuilen

20220623 BGNU Fyner geeft juridisch advies aan BGNU leden Vroegtijdig schakelen voorkomt problemen

Om je te attenderen op juridische ontwikkelingen en te wijzen op mogelijke valkuilen besteedt BGNU op haar website regelmatig aandacht aan juridische onderwerpen. Daarbij spelen wij ook in op de onderwerpen die BGNU-leden aan Fyner voorleggen. In toegankelijk geschreven artikelen geeft BGNU inzicht in de juridische aspecten van verschillende onderwerpen waar je in de uitvaartbranche mee te maken hebt.

Voordelen van Fyner op een rij

 • Gratis en snel advies via de Fyner-BGNU helpdesk
 • Alle juridische specialismen onder één dak
 • Ervaren juristen
 • 15% korting op het uurtarief van de juristen
 • Onderdeel van het Fyner Netwerk met 128 advocatenkantoren
 • Altijd een betrokken specialist bij de hand

BGNU-lid en een juridische kwestie waar je advies over wilt?

Neem dan contact met op met de juristen van Fyner:

 • Tel. nummer Fyner-BGNU Helpdesk: 085 – 20 30 976
 • E-mail: helpdesk@fyner.nl