Ga door naar hoofdcontent
NieuwsBezoek Mark Rutte aan crematorium en -uitvaartcentrum Rhijnhof

Bezoek Mark Rutte aan crematorium en -uitvaartcentrum Rhijnhof

Donderdag 11 februari 2021

Demissionair minister-president Mark Rutte bezocht vanmiddag het DELA-crematorium en -uitvaartcentrum Rhijnhof. Hij wilde weten hoe het met de uitvaartbranche gaat, nu wij noodgedwongen door de coronapandemie heel anders moeten werken dan in gewone tijden.

 class=

“Het bezoek van Mark Rutte is voor ons als branche een erkenning voor het vele werk dat wij verricht hebben onder de moeilijke omstandigheden waar wij allen mee te maken hebben,” aldus Edzo Doeve, algemeen directeur van coöperatie DELA.

“Met een enorme toewijding staan wij de nabestaanden bij in deze moeilijke tijd. We lieten de minister-president zien hoe wij werken en hoe we ons, als branche, voorbereiden op de derde golf die in aantocht lijkt. Ook stonden we stil bij het verdriet van nabestaanden, die afscheid moeten nemen op een andere manier dan normaal. We voelen met de nabestaanden mee en staan voor hen klaar om hen te steunen en iedere uitvaart waardig te laten verlopen, ook wanneer het heel druk gaat worden.”

 class=

Tijdens het bezoek sprak Mark Rutte de branche ook toe en stak hen een hart onder de riem. 

Bij het bezoek waren aanwezig: Jeanet de Groot, bestuurslid van de BGNU, Edzo Doeve, algemeen directeur DELA en Roland de Groot, locatiemanager van Rhijnhof DELA.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *