Ga door naar hoofdcontent
NieuwsBGNU-bestuursleden herkozen!

BGNU-bestuursleden herkozen!

Woensdag 14 juni 2023

Tijdens de algemene ledenvergadering die BGNU op dinsdag 13 juni 2023 in Houten hield, zijn Brenda Koper en Rien Bijnen herkozen als bestuursleden van BGNU.

Theater Aan de Slinger

 class=

Als locatie voor deze ledenvergadering had BGNU niet voor een uitvaartcentrum gekozen, maar voor een theater! Bijna een derde van de leden was gekomen om deze ‘show’ mee te beleven. Zoals bij een voorjaarsvergadering hoort, waren er hoofdrollen weggelegd voor voorzitter, secretaris en penningmeester.

Voorzitter David Meiboom opende de vergadering en stond uitvoerig stil bij diverse actualiteiten, zoals de bestuurswisselingen bij de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. BGNU-lid Mijndert Rebel droeg daar onlangs de voorzittershamer over aan Pedro Swier. Een goede gelegenheid om voor de bühne te brengen hoeveel tijd en energie Mijndert aan dit bestuurswerk heeft gegeven.

Na de introductie door voorzitter David Meiboom, was het woord aan secretaris Véronique Klaassen. Zij keek terug op 2022 en de belangrijkste activiteiten van BGNU in dat jaar. Daarna trad penningmeester Marcel de Voer in het voetlicht met de presentatie van de jaarcijfers en het voorstel om de controle daarop vanaf volgend jaar anders vorm te geven.

Leden die het secretarieel jaarverslag willen lezen of de jaarrekening willen inzien, kunnen dat hier doen.

Herkozen bestuursleden

 class=

Vervolgens was het tijd voor de bestuursverkiezingen. Bestuursleden Brenda Koper als Rien Bijnen waren conform het rooster aftredend en werden herkozen. “Hartstikke fijn, dat Brenda en Rien hun bestuurswerk nog vier jaar willen doen”, aldus David Meiboom. “We kunnen door met hetzelfde team, en dat is gewoon ontzettend belangrijk voor de continuïteit in het bestuur”. Binnen het bestuur heeft en houdt Rien Bijnen de portefeuille Netwerk en houdt Brenda Koper zich bezig met innovatie.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *