Ga door naar hoofdcontent
NieuwsBGNU en ThreadStone Cyber Security B.V. sluiten partnerovereenkomst

BGNU en ThreadStone Cyber Security B.V. sluiten partnerovereenkomst

Woensdag 20 juni 2018

Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU) en het Nederlandse ThreadStone Cyber Security kondigen vandaag een partnerovereenkomst aan die BGNU in staat stelt om haar leden te helpen digitaal veiliger te werken.

Binnen de uitvaartbranche wordt veel – en steeds meer – met persoonlijke en emotioneel gevoelige gegevens gewerkt. Het is en blijft belangrijk dat deze gegevens digitaal ook goed worden beveiligd. Ook vanuit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden hogere eisen gesteld aan een passende technische en organisatorische informatiebeveiliging. BGNU is daarom blij dat de bij de branchevereniging aangesloten keurmerk-uitvaartondernemingen door deze partnerovereenkomst met korting gebruik kunnen maken van de diensten van ThreadStone.

ThreadStone heeft zich met haar gebundelde diensten toegelegd op het inzicht bieden en verbeteren van de totale informatiebeveiliging van organisaties. Hierbij wordt niet alleen naar de techniek gekeken, maar ook naar de menselijke kant en de beleidsmatige en organisatorische kant van informatiebeveiliging.

Leden BGNU naar hoger niveau van digitale beveiliging

 class=

“Niet elke organisatie hoeft een volledige ISO-certificering te ondergaan op het gebied van informatiebeveiliging. Aan de andere kant zien we bij veel ondernemers dat het niveau van beveiligen wel verder omhoog moet worden gebracht. Wij bieden een uitgebalanceerde bundel met diensten aan waarmee zowel grote als kleinere organisaties continue stappen vooruit kunnen zetten op het gebied van informatiebeveiliging. We helpen ondernemers in het maken van de juiste keuzes. Dit doen we door het stellen van vragen waar ze eerder nog niet over hebben nagedacht en het geven van inzicht in het beveiligingsniveau. Niet alleen op de techniek, maar juist ook de menselijke kant en de organisatie. We zijn meer dan enthousiast om de BGNU keurmerk uitvaartondernemers verder te helpen en kijken uit naar deze samenwerking!” aldus René van Etten, directeur van ThreadStone Cyber Security.

Al in een eerder stadium heeft ThreadStone Cyber Security BGNU-leden geholpen met het verbeteren van de cybersecurity. Er zijn algemene presentaties gegeven over het onderwerp om het bewustzijn te verhogen, BGNU is één van de actieve partijen geweest in de campagne Veilig Zakelijk Internetten, en recent is er een presentatie over de nieuwe AVG-wet verzorgd door ThreadStone.

ThreadStone Cyber Security

ThreadStone Cyber Security heeft tot doel om het Europese Midden en Kleinbedrijf veiliger te maken tegen digitale cyberinbraken en misbruik door kwaadwillende personen en groeperingen. ThreadStone ontwikkelt en levert hiervoor abonnementen die laagdrempelig, laag geprijsd en eenvoudig in gebruik zijn en die ingaan op beleid, organisatie, mens en techniek.

ThreadStone is gevestigd in het kloppend hart van de HSD, op de HSD Campus. The Hague Security Delta (HSD) is het grootste veiligheidscluster van Europa en de HSD Campus is het innovatiecentrum voor veiligheid en gevestigd in Den Haag.

Bezoek de website van ThreadStone voor meer informatie over ThreadStone en de bundels die door ThreadStone worden aangeboden.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *