Ga door naar hoofdcontent
NieuwsBied nabestaanden korting bij Notariële Diensten

Bied nabestaanden korting bij Notariële Diensten

Dinsdag 3 oktober 2023

Als BGNU-lid help je nabestaanden die een Verklaring van Erfrecht en/of een Verklaring van Executele nodig hebben, door hen te verwijzen naar Notariële Diensten. Zij ontvangen dan 10 procent korting!

Als de uitvaartplechtigheid achter de rug is, volgt voor nabestaanden vaak een tijd met veel regelwerk, waaronder het afhandelen van de erfenis. Vaak is daar een Verklaring van Erfrecht voor nodig; soms ook een Verklaring van Executele. Als uitvaartbedrijf kun je nabestaanden daar niet bij helpen, maar het is wel fijn als je hen naar een vertrouwde partij kunt verwijzen. Dat kan nu! Beter nog: met jouw verwijzing krijgen ze tevens korting!

Notariële Diensten

 class=

Notariële Diensten biedt verschillende diensten aan. De focus ligt daarbij op diensten die nodig kunnen zijn bij het afhandelen van een erfenis; zoals een Verklaring van Erfrecht en een Verklaring van Executele. Dat doen ze goed, snel en goedkoop; mede omdat de processen vergaand geautomatiseerd zijn. Natuurlijk vindt het opstellen van de verklaringen plaats onder verantwoordelijkheid van een notaris.

BGNU-ledenvoordeel

BGNU-leden bieden nabestaanden korting bij Notariële Diensten

Als BGNU-lid kun je bij Notariële Diensten een code opvragen. Daarmee ontvangen ‘jouw’ nabestaanden 10 procent korting op de tarieven voor het opstellen van een Verklaring van Erfrecht en/of een Verklaring van Executele. En jij ontvangt een vergoeding van 25 euro per met jouw code gepasseerde akte.

Meer informatie over de partnerovereenkomst die BGNU met Notariële Diensten heeft gesloten lees je in dit artikel.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *