Ga door naar hoofdcontent
NieuwsDoe je klanttevredenheidsonderzoek met Uitvaartscore, met korting!

Doe je klanttevredenheidsonderzoek met Uitvaartscore, met korting!

Maandag 12 juni 2023

BGNU en Uitvaartscore hebben de handen ineengeslagen en de vragen van de reviewtool afgestemd op het klanttevredenheidsonderzoek van het Keurmerk Uitvaartzorg. Zo kunnen leden gemakkelijk voldoen aan deze Keurmerkeis èn hun score zichtbaar maken op hun website. En ze krijgen daarbij 25 procent korting op de licentie voor Uitvaartscore.

Als houder van het Keurmerk Uitvaartzorg vraag je na iedere uitvaart feedback van je klanten door middel van een klanttevredenheidsonderzoek. Je gebruikt die feedback om verbeteringen in je uitvaartonderneming door te voeren. Tegelijkertijd wil je de ervaringen van nabestaanden ook op je website laten zien. Dat kan vanaf nu heel gemakkelijk!

Online reviews + klanttevredenheidsonderzoek

 class=

Uitvaartscore is een online review tool voor de uitvaartbranche. Uitvaartscore is breed inzetbaar: als een tevredenheidsonderzoek voor intern gebruik, als marketingtool voor het online tonen van reviews, en als een combinatie van beide. Dat laatste maakt Uitvaartscore erg praktisch voor Keurmerk-uitvaartondernemingen: je kunt de vragen afstemmen op je interne kwaliteitsbeleid en tevens scores zichtbaar maken op je website.

Handen ineengeslagen

Om het werken met Uitvaartscore voor BGNU-leden extra makkelijk te maken, hebben BGNU en Uitvaartscore de handen ineengeslagen en alvast een aantal vragen geformuleerd waarmee je uitvaartonderneming zeker aan de eisen voor het klanttevredenheidsonderzoek van SKU voldoet. Natuurlijk kun je de vragen aanvullen en verder afstemmen op jouw onderneming en de nabestaanden waarvoor jij werkt.

Werkt Uitvaartscore?

Ja! Nabestaanden kijken steeds vaker online als ze op zoek gaan naar een uitvaartverzorger, en reviews van andere nabestaanden zijn belangrijk om een gevoel bij een uitvaartonderneming te krijgen. Daar is BGNU van overtuigd en ook een aantal van haar leden is dat al!

Korting!

Leden van BGNU krijgen 25 procent korting op de licentie van Uitvaartscore. De licentiekosten zijn afhankelijk van het aantal medewerkers in je uitvaartbedrijf.

Wil je meer lezen over Uitvaartscore en de afspraken die BGNU gemaakt heeft? Lees dan verder in dit artikel.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *