Ga door naar hoofdcontent
NieuwsDoe mee met Jong BGNU

Doe mee met Jong BGNU

Donderdag 20 juni 2024

BGNU start met bijeenkomsten speciaal voor jonge (toekomstige) uitvaartondernemers: Jong BGNU. Doe je mee?

Netwerk voor jonge uitvaartondernemers

Jong BGNU bied je een unieke kans om deel uit te maken van een actief netwerk met collega’s die ‘in hetzelfde schuitje zitten’. Alle deelnemers aan Jong BGNU zijn onder de 40 en allemaal gaan ze de verantwoordelijkheid voor een uitvaartbedrijf op zich nemen of hebben dat kort geleden gedaan.

Jong BGNU: een ervaring voor later

Dat je allemaal in hetzelfde schuitje zit, maakt het makkelijk om ervaringen uit te wisselen en dingen waar je tegenaan loopt te bespreken. Je leert je collega’s dus goed kennen en de ervaring leert, dat dat niet alleen nu prettig is, maar dat je daar ook later veel profijt van hebt. Via Jong BGNU ontdek je bij wie je terecht kunt om te sparren en bouw je aan je netwerk binnen de uitvaartbranche.

Jong BGNU biedt je een platform waar je elkaar kunt ontmoeten, ervaringen deelt en samen kunt groeien.

Jong BGNU-bijeenkomsten

Jong BGNU gaat regelmatig bijeenkomsten organiseren; in een ontspannen sfeer en op een centrale locatie die voor de deelnemers gemakkelijk te bereiken is. De kick-off van Jong BGNU is gepland op 12 september 2024, van 19.00 tot 21.00 uur.

Ben je geïnteresseerd om mee te doen? Meldt je dan aan via de agenda van BGNU! Wil je mee doen, maar kun je er op 12 september niet bij zijn? Stuur dan een berichtje aan het branchebureau.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *