Ga door naar hoofdcontent
NieuwsDonaties voor CliniClowns bij de uitvaart?

Donaties voor CliniClowns bij de uitvaart?

Donderdag 6 juni 2024

Stichting CliniClowns ontvangt regelmatig van uitvaartbedrijven of nabestaanden het verzoek voor een QR-code of een donatiebox. Met de donatiebox wordt dan tijdens de uitvaart, in plaats van bloemen, om een gift voor CliniClowns gevraagd. CliniClowns waardeert dat zeer en wil uitvaartverzorgers daarom graag informeren over de mogelijkheden die zij bieden.

Gratis In Memoriam pakket met donatiebox

Stichting CliniClowns heeft een speciaal In Memoriam pakket ontwikkeld, met een donatiebox en informatie over het werk van CliniClowns. Zo kunnen de nabestaanden lezen waaraan zij hebben bijgedragen door donaties in plaats van bloemen te vragen.

Wil je een In Memoriam pakket ontvangen? Neem dan contact op met Agnes en Jenny van de Stichting CliniClowns via 033 – 330 29 88 (keuze 5) of vul het aanvraagformulier in via deze link.

Doneren via QR-code

Als nabestaanden dat wensen, kan de Stichting CliniClowns een gepersonaliseerde QR-code aanmaken voor op de rouwkaart. Op die manier kunnen ook de mensen die niet bij de uitvaart aanwezig zijn een bijdrage doen.

Aan de hand van de code kan de Stichting achterhalen wat het ingezamelde bedrag is en hier een bedankbrief aan de nabestaanden voor opstellen als zij dat wensen.

Meer informatie

Meer informatie lees je op de website van CliniClowns.

Daar vind je, naast meer informatie over de inzamelingsmogelijkheden bij een uitvaart, bijvoorbeeld ook het verhaal van Roy, die ter nagedachtenis van zijn oma een inzamelactie voor CliniClowns startte.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *