Ga door naar hoofdcontent
NieuwsDuurzaam werken in de uitvaartzorg: ga er eens voor zitten!

Duurzaam werken in de uitvaartzorg: ga er eens voor zitten!

Donderdag 3 maart 2022
 class=

De manier waarop we leven en werken moet duurzamer worden. Ook het werk in de uitvaartbranche! BGNU heeft daarom een schat aan informatie verzameld waarmee uitvaartverzorgers en uitvaartondernemers direct aan de slag kunnen.

We zetten alle recente informatie over duurzaamheid even op een rijtje.

Pak het Brancheblad Uitvaartzorg erbij!

Het Brancheblad Uitvaartzorg van juni 2021 staat in het teken van duurzaamheid en zoomt in op duurzaam uitvaartvervoer. Goed om nog eens door te lezen! En Register Uitvaartverzorgers verdienen met het lezen van deze editie 1 PE-punt.

Laat je inspireren door het BGNU ThemaEvent!

Tijdens het BGNU ThemaEvent Duurzame uitvaartzorg doe je zo! lieten manager Maatschappelijk verantwoord ondernemen Ilse van de Voort, uitvaartondernemer Bas Notermans, uitvaartverzorger Dennis Vrolijk en GreenLeave-voorman Evert de Niet zien hoe duurzame uitvaartzorg vorm kan krijgen. 

Verdiep je in duurzaam inkopen!

Verder op de website van BGNU lees je over de verschillende sociale en milieu-aspecten van duurzaam inkopen. En je leest hoe je het aan kunt pakken om de inkoop van jouw uitvaartonderneming blijvend duurzamer te maken.

Lees hoe je de CO2-uitstoot van jouw uitvaartonderneming verlaagt!

Minder CO2 uitstoten, begint met inzicht in de huidige CO2-uitstoot van jouw uitvaartonderneming. In dit artikel lees je hoe je daar vat op kunt krijgen.

Sta stil bij de valkuilen van duurzaamheidsclaims!

Natuurlijk wil je anderen laten weten hoe duurzaam je uitvaartonderneming bezig is. Na het lezen van dit artikel weet je waar je op moet letten om te voorkomen dat je informatie als greenwashing beleefd wordt.

Ga aan de slag met DEB!

Na al deze informatie wil je natuurlijk aan de slag om jouw uitvaartonderneming nog duurzamer te maken! Lees in dit bericht hoe Duurzaam.Energie.Besparen jouw uitvaartonderneming daarbij kan helpen.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *