Ga door naar hoofdcontent
NieuwsHelp Everyday Heroes om obstakels naar een baan weg te nemen

Help Everyday Heroes om obstakels naar een baan weg te nemen

Woensdag 26 juni 2024

Het maatwerk van Everyday Heroes geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt het laatste zetje om een baan te kunnen accepteren. Lees hier hoe jouw uitvaartbedrijf Everyday Heroes kan helpen, en hoe je daarmee zelf sociale impact hebt.

Niet iedereen die wil werken, kan dat ook. Soms is de barrière tussen wel en geen betekenisvol werk doen, één praktisch obstakel: een laptop, een rijbewijs of een certificaat om een machine te mogen bedienen, een goede fiets zodat het woon-werkverkeer minder tijd kost, etc. Niet iedere nieuwe werkgever is in staat om in zulke zaken te voorzien; bijvoorbeeld omdat het budget niet toereikend is of vanwege precedentwerking. In zulke gevallen kan Everyday Heroes helpen.

Praktische obstakels wegnemen

Everyday Heroes is een organisatie met ANBI-status die al duizenden mensen met een kwetsbare positie aan (beter) werk heeft geholpen. Ook binnen de Uitvaartbranche. Everyday Heroes doet dat door het laatste praktische obstakel weg te nemen. Dat is maatwerk en valt vaak buiten bestaande regels en procedures, terwijl het het verschil maakt tussen wél en niet werken.

Een baan door een Impactpakket

Everyday Heroes levert dat maatwerk door de verkoop van Impactpakketten. Als uitvaartbedrijf kun je een Impactpakket kopen en zo een of meerdere mensen aan een baan helpen. Het geld komt ten goede van mensen die zo een arbeidsovereenkomst met een werkgever krijgen of behouden. En het wordt uitgekeerd aan de begeleidende instantie van de kandidaat. Er wordt dus zorgvuldig met de ontvangen gelden omgegaan.

Voordelen van het aanschaffen van een Impactpakket

Door als uitvaartbedrijf een Impactpakket aan te schaffen, zorg je ervoor dat iemand die graag wil werken, dat ook daadwerkelijk kan doen. Je helpt dus die persoon, maar je draagt ook bij aan het inzetten van onbenut arbeidspotentieel, en daarmee aan het oplossen van een maatschappelijk probleem.

Succesverhalen worden beschreven en gedeeld via de website en social mediakanalen van Everyday Heroes. Organisaties die een Impactpakket aanschaffen delen ook in het succes. Zij ontvangen het succesverhaal van de mensen die met hun bijdrage een baan kregen en kunnen dat gebruiken in de eigen communicatie en/of het sociaal jaarverslag.

Ten slotte geeft je uitvaartbedrijf door de aanschaf van een Impactpakket invulling aan MVO-beleid.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *