Ga door naar hoofdcontent
NieuwsIntervisie voor uitvaartondernemers, intervisie voor jou!

Intervisie voor uitvaartondernemers, intervisie voor jou!

Woensdag 8 mei 2024

Op 18 juni 2024 start BGNU met intervisie voor uitvaartondernemers. Voor jou, dus! Lees hier meer over die bijzondere bijeenkomsten en hoe je je daarvoor aanmeldt.

Intervisie, speciaal voor uitvaartondernemers

Intervisie, dat is toch alleen voor de mensen op de werkvloer? Nee, dus! Iedereen die in een uitvaartbedrijf werkt, heeft behoefte aan het uitwisselen van ervaringen met collega’s om daarvan te kunnen leren. Daarom start BGNU nu met intervisie voor uitvaartondernemers. Zo kunnen BGNU-leden van elkaar leren en de kwaliteit van hun ondernemerschap in de uitvaartzorg vergroten. En het is natuurlijk dè manier om mede-BGNU-leden echt te leren kennen!

Kleine intervisiegroepen

Tijdens intervisie bespreek je in een groepje ervaringen uit je eigen praktijk. Je helpt elkaar bij het analyseren daarvan door vragen te stellen.

De intervisie vindt plaats in kleine groepen van 5 tot 8 deelnemers en wordt professioneel begeleid. Een intervisiebegeleider zorgt dat het proces goed loopt, de deelnemers bepalen de inhoud.

Fysieke en digitale intervisiebijeenkomsten

De intervisie groepen komen zo’n 4 keer per jaar bij elkaar. Dat zullen zowel fysieke bijeenkomsten zijn, als digitale samenkomsten. Natuurlijk delen we de groepen zorgvuldig in: het is belangrijk dat je je ervaringen veilig kunt delen.

Aftrap bij de ALV

Bij de algemene ledenvergadering van BGNU op 18 juni 2024 vertellen we je meer over deze bijzondere bijeenkomsten. Na het formele deel van de ALV is de startbijeenkomst van de intervisie voor uitvaartondernemers gepland.

Ben je BGNU-uitvaartondernemer en wil je meedoen aan de intervisie, of twijfel je of dat iets voor jou is: meld je aan via de agenda van BGNU en kom naar de startbijeenkomst!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over de intervisiebijeenkomsten, maar kun je er op 18 juni niet bij zijn? Stuur dan een email naar het branchebureau van BGNU!

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *