Ga door naar hoofdcontent
NieuwsJonge ondernemers!

Jonge ondernemers!

Dinsdag 25 juni 2024

BLOG

Het was een inspirerende ledenvergadering geweest met discussie en veel tips voor de praktijk. Bij de nazit schoof ik aan bij een tafeltje waar leden uit verschillende windstreken gezellig zaten te eten. Zij kenden elkaar al lang en goed. Door een speciaal maar verloren gegaan onderdeel van onze vereniging zo bleek.

Als jonge uitvaartondernemers en opvolgers in spé hadden zij decennia geleden binnen de brancheorganisatie een eigen subclub, de Jongerenafdeling. Zij organiseerden met elkaar bedrijfsbezoeken, uitjes en zelfs studiereizen.

Dit zorgde voor een band die altijd is blijven bestaan. Vele jaren later zoeken zij elkaar nog steeds op en weten ze elkaar te vinden voor advies en samenwerking. Precies dat wil je als vereniging voor elkaar krijgen!

Daarom blazen we dit initiatief nieuw leven in met ‘Jong BGNU’. Jonne Siebrand, enthousiast pleitbezorger van Jong BGNU verwoordt het format zo: “zet jonge (toekomstige) eigenaren van uitvaartbedrijven bij elkaar en laat ze samen bespreken wat ze aan het hart gaat. In een ongedwongen sfeer elkaar leren kennen en ervaringen uit het werkveld uitwisselen.”

Hoe jong is jong? Iedereen, die 40 jaar of jonger is kan meedoen. Het plan is om meerdere keren per jaar bij elkaar te komen en we denken daarbij aan bijeenkomsten op een centrale, voor alle deelnemers goed bereikbare plaats.

Enthousiast geworden? Laat ons weten of je mee wil doen aan deze bijeenkomsten en stuur een mailtje met je naam en mailadres naar info@bgnu.nl.  

Heb je je al opgegeven? Dan hoor je binnenkort meer over de eerste ontmoeting.

Brigitte Wieman
Directeur BGNU

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *