Ga door naar hoofdcontent
NieuwsKijk het webinar over AI en beelden terug – waardering 9

Kijk het webinar over AI en beelden terug – waardering 9

Donderdag 4 april 2024

De Innovatie-uurtjes die BGNU op donderdagochtenden organiseert, worden goed gewaardeerd. Op 4 april 2024 stond het Innovatie-uurtje in het teken van het genereren en bewerken van beelden met AI. Het werd gewaardeerd met een mooie 9!

Wordt uitvaartdienstverlening beter met AI?

AI-tools kunnen je helpen bij het genereren en bewerken van beelden. Ook voor uitvaartbedrijven is dat handig en kan het veel tijd en geld besparen. Denk aan de marketing van het bedrijf, of aan social mediaposts. Maar AI kan natuurlijk ook gebruikt worden voor uitvaart-specifieke toepassingen, zoals de foto of tekening op de rouwkaart en de foto’s in een fotopresentatie. Tijdens het Innovatie-uurtje op 4 april stond Michel Brinkhuis stil bij tips en risico’s van AI-beeldtools.

Nuttig, goed uitgelegd en duidelijk

“Nuttig, goed uitgelegd en duidelijk”, dat was de reactie van een van de deelnemers aan het webinar. “Super interessant” en “Heel bruikbaar” schreven anderen. De presentatie van Michel Brinkhuis riep veel positieve reacties op en de deelnemers waarderen het Innovatie-uurtje gemiddeld dan ook met een 9.

Innovatie-uurtje gemist?

Als BGNU-lid kun je het BGNU Innovatie-uurtje terugkijken: log in en ga naar onze scholingspagina!

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *