Ga door naar hoofdcontent
NieuwsEen klein eerbetoon en een oproep!

Een klein eerbetoon en een oproep!

Woensdag 1 november 2023

BLOG

Misschien is dit niet de plaats. Maar ik doe het toch.

Al heel veel jaren maakt Marjon Weijzen dit mooie vakblad. Als hoofdredacteur weet ze wat er speelt, zet ze de koers en taken uit, houdt ze iedereen betrokken en herinnert ze je op een prettige manier aan je tijdige inbreng 😊. Met als resultaat een blad van betekenis voor iedereen in de uitvaartbranche.

En natuurlijk, dit blad maakt ze niet alleen. De redactie en de redactiecommissie leveren een grote bijdrage. Ook voor hen spreek ik dank en waardering uit. Maar de drijvende kracht achter BU is toch echt Marjon.

En hoe moeilijk moet het dan ook zijn om na 17 jaar te zeggen dat je stopt. Je spreekwoordelijke kindje overlaten aan een nieuwe drijvende kracht. Marjon deed het.

Maar ze blijft schrijven, ook voor BU.  In al die jaren heeft ze denk ik over alles in onze sector al eens een artikel gemaakt. Of toch niet? Daarom mijn oproep aan jullie lezers: Over welk onderwerp zou jij willen dat Marjon in BU nog een artikel schrijft? Laat het me weten via een berichtje aan: info@bgnu.nl. Ik kijk uit naar jullie suggesties!

Brigitte Wieman
directeurBGNU