Ga door naar hoofdcontent
NieuwsKosteloos afval scheiden voor jouw uitvaartbedrijf?

Kosteloos afval scheiden voor jouw uitvaartbedrijf?

Vrijdag 5 mei 2023

Het Afvalfonds biedt een kosteloos inzamelsysteem om plastic verpakkingen en drankenkartons (PD), en glazen verpakkingen te scheiden. Aanmelden daarvoor kan tot 31 mei 2023.

Kosteloos verpakkingsafval scheiden

 class=

Het loket Afval Goed Geregeld, een initiatief van Afvalfonds Verpakkingen en Nedvang biedt organisaties de mogelijkheid om kosteloos hun plastic verpakkingsafval en glas te laten inzamelen en zo bij te dragen aan een schoner milieu. Door het scheiden van verpakkingsafval kunnen verpakkingen beter gerecycled worden en weer tot grondstof worden. En bedrijven kunnen zo kosten besparen op hun restafval. Iets voor jouw uitvaartbedrijf?

Aanmelden bij online loket Afval Goed Geregeld

Als jouw uitvaartbedrijf gebruik wil maken van het kosteloze inzamelsysteem kan het zich bij het online loket www.afvalgoedgeregeld.nl aanmelden. Het loket is tot en met 31 mei 2023 geopend. De gescheiden inzameling en recycling van het verpakkingsafval start voor nieuwe inschrijvers in het 3e kwartaal dit jaar. Op www.afvalgoedgeregeld.nl vind je ook alle aanvullende informatie en de voorwaarden om mee te kunnen doen.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *