Ga door naar hoofdcontent
NieuwsModel arbeidsovereenkomsten gratis beschikbaar voor BGNU-leden

Model arbeidsovereenkomsten gratis beschikbaar voor BGNU-leden

Donderdag 2 maart 2023

BGNU-leden kunnen nu gratis gebruikmaken van model-arbeidsovereenkomsten die helemaal op maat zijn gemaakt voor uitvaartbedrijven.

BGNU biedt jouw uitvaartbedrijf model-arbeidsovereenkomsten voor bepaalde en onbepaalde tijd aan, en een modelovereenkomst voor oproepkrachten. Alle drie de modellen zijn specifiek voor uitvaartbedrijven.

Speciaal voor de uitvaartzorg

 class=

Samen met Fyner heeft BGNU voor haar leden model-arbeidsovereenkomsten voor bepaalde en onbepaalde tijd en een model-oproepovereenkomst opgesteld. De drie modellen houden uiteraard rekening met de wet- en regelgeving – zoals de nieuwe Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden – en zijn daarnaast helemaal toegesneden op de uitvaartzorg. De afspraken in de cao Uitvaartbranche en de eisen van het Keurmerk Uitvaartzorg zijn erin verwerkt. En blijven erin verwerkt, want natuurlijk houden we de modelovereenkomsten regelmatig tegen het licht.

Downloaden, aanpassen, klaar

 class=

BGNU-leden kunnen de modelovereenkomst na inloggen gratis downloaden. Alle drie de modellen zijn voorzien van een uitgebreide toelichting, zodat ze gemakkelijk zijn aan te passen aan de specifieke situatie in jouw uitvaartbedrijf.

Roept je uitvaartonderneming voor arbeidszaken ondersteuning in van een externe partij zoals een boekhouder, accountant of salarisadministrateur? Zorg dan dat hij voor jouw uitvaartbedrijf van de modelovereenkomsten gebruik kan maken. Dat scheelt hem tijd, en jouw uitvaartonderneming geld!

Je vindt de modelovereenkomsten bij het thema Arbeidsovereenkomsten

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *