Ga door naar hoofdcontent
NieuwsMondige mensen gezocht!

Mondige mensen gezocht!

Dinsdag 12 december 2023

Als je afgaat op wat er in de media, en met name op de sociale media, langskomt, krijg je de indruk dat iedereen altijd mondig is. Van onhandige uitspraak tot net verschenen rapport: media hebben er nog maar net over gepubliceerd of er staan al reacties onder, en er worden op sociale media meningen over geventileerd.

Die meningen zijn helaas niet altijd even genuanceerd. Jammer, want een genuanceerd mening zet je aan het denken en kan ertoe leiden dat je je eigen mening bijstelt. Maar een genuanceerd mening vraagt tijd. Tijd van de ontvanger om hem te overdenken, tijd van de zender om afwegingen te maken en te bepalen hoe je je mening geeft.

En tijd is een kostbaar goed!

Toch doet BGNU een beroep op je tijd. We hebben namelijk een nieuwe website. Die biedt een schat aan informatie voor uitvaartprofessionals en die informatie is een stuk beter vindbaar dan op onze oude website. Bovendien zie je met een paar muisklikken welke bijeenkomsten en scholingen BGNU in de planning heeft staan. En dat alles oogt ook een stuk moderner. Kortom: we zijn er trots op! En we zijn natuurlijk benieuwd of jij net zo enthousiast wordt als wij zijn. We horen je (genuanceerde) mening dus graag!

We beseffen natuurlijk ook dat een nieuwe website nooit helemaal foutloos is. Daarom: zie je links die het niet doen of andere fouten of onvolkomenheden: laat het ons weten! We passen het graag aan.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *