Ga door naar hoofdcontent
NieuwsNieuwe website BGNU: log in en doe mee!

Nieuwe website BGNU: log in en doe mee!

Dinsdag 21 november 2023

BGNU heeft een nieuwe website voor uitvaartprofessionals, en daar zijn we trots op!

Nieuw uiterlijk, nieuwe mogelijkheden

Zoals je van BGNU gewend bent, vind je op deze website nieuws en informatie. Maar dan met een mooi, fris uiterlijk, en lekker overzichtelijk gerangschikt. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Thema’s! Dan zie je in een oogopslag welke informatie wij je bieden.

Ook ben je altijd maar een paar klikken verwijderd van het overzicht van de activiteiten van BGNU en van ons scholingsaanbod.

En wil je altijd direct op de hoogte zijn van nieuwe items over bepaalde onderwerpen, dan meldt je je als BGNU-lid eenvoudig aan voor notificaties daarover!

Inloggen voor informatie op maat

Als BGNU-lid heb je natuurlijk toegang tot meer informatie dan anderen. Welke informatie dat is, hangt af van je functie. Die geef je aan ons door op het moment dat je je registreert. Op die manier biedt BGNU je informatie die zo veel mogelijk op jou is toegesneden.

Na je registratie ontvang je gegevens waarmee je kunt inloggen. Zodra wij je aanmelding helemaal hebben verwerkt, laten we je dat weten. Dan zie ook alle informatie die voor jou toegankelijk is.

Als je al inloggegevens had …

Als je al inloggegevens voor de oude website van BGNU had, heb je in november 2023 een email ontvangen met nieuwe inloggegevens voor deze website. Als je die gebruikt om in te loggen, staat de website direct helemaal voor je klaar.

Een nieuwe website is helaas nooit helemaal foutloos. Zie je links die het niet doen of andere fouten of onvolkomenheden: laat het ons weten! We passen het graag aan.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *