Ga door naar hoofdcontent
NieuwsRouwpost rond de decemberfeestdagen 2023

Rouwpost rond de decemberfeestdagen 2023

Donderdag 19 oktober 2023

 05 okt. 2023

PostNL heeft de aangepaste bezorgtijden en aanlevermogelijkheden voor rouwpost rond de feestdagen aan het eind van 2023 bekend gemaakt.

Rond feestdagen past PostNL de aanlevermogelijkheden en bezorgtijden voor rouwpost aan. Zo ook rond Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Het overzicht met de aangepaste bezorgtijden voor rouwpost – vanaf begin december 2023 tot begin januari 2024 – is te downloaden vanaf de website van PostNL.

Let op

In het weekend voor kerst en in het weekend van oudejaarsdag is er geen optie om rouwpost aan te bieden. Er wordt dan ook geen rouwpost bezorgd vanwege de feestdagen. Voor rouwpost van zaterdag 23 december t/m dinsdag 26 december is de eerst mogelijke bezorgdag op woensdag 27 december. Voor rouwpost van zaterdag 30 december t/m dinsdag 2 januari is de eerst mogelijke bezorgdag op woensdag 3 januari.

Vanaf vrijdag 8 december t/m zondag 31 december kan er geen gebruik gemaakt worden van deze optie om rouwpost via de medische brievenbus aan te bieden en wordt het voormelden van de RVS voor de medische brievenbus op de website uitgeschakeld. Hier is voor gekozen om de kwaliteit van rouwpost te kunnen waarborgen.  

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *