Ga door naar hoofdcontent
NieuwsSluit je aan bij een intervisiegroep voor uitvaartondernemers

Sluit je aan bij een intervisiegroep voor uitvaartondernemers

Dinsdag 2 juli 2024

Heb jij je al aangesloten bij een intervisiegroep voor uitvaartondernemers? Zo nee, doe dat dan nu alsnog! Of bekijk eerst de uitgebreide presentatie over intervisie voor uitvaartondernemers van Milou Meijer.

Aftrap intervisie voor uitvaartondernemers

Tijdens de ledenvergadering op 18 juni 2024 gaven we de aftrap voor de intervisiebijeenkomsten voor uitvaartondernemers die BGNU organiseert. Veel van de aanwezige ondernemers schreven zich direct in voor die bijeenkomsten. Logisch, want reflectie op je handelen is ontzettend waardevol voor iedereen die werkt in de uitvaartzorg, dus ook voor uitvaartondernemers.

Startbijeenkomst gemist?

Kon je er niet bij zijn op 18 juni, maar hebben de intervisiebijeenkomsten wel je interesse gewekt? Of wil je de presentatie van Milou Meijer rustig terugkijken? Dat kan! Ze heeft haar presentatie opgenomen zodat je hem rustig kunt bekijken.

Doe mee met intervisie voor uitvaartondernemers

En dan de vraag waarmee we dit bericht begonnen: heb je je al aangemeld voor een intervisiegroep voor uitvaartondernemers? Zo nee, doe dat dan nu!

De intervisiegroepen met mede-BGNU-leden zijn een veilige omgeving om van elkaar te leren en zo de kwaliteit van je ondernemerschap in de uitvaartzorg te vergroten. En natuurlijk is het ook een fantastische manier om collega-ondernemers echt te leren kennen en je netwerk te verbreden en verdiepen.

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over de intervisiegroepen voor uitvaartondernemers. Stel ze gerust via bovenstaande link!

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *