Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesStichting Cao Fonds Uitvaartbranche

Stichting Cao Fonds Uitvaartbranche

De Stichting Cao-Fonds Uitvaartbranche heeft een eigen website: www.caofonds-uitvaartbranche.nl.

De Stichting houdt zich bezig met de naleving van de cao Uitvaartbranche en is samengesteld uit de partijen die de cao hebben afgesloten. Dit zijn de werkgeversorganisaties: BGNU, WVNC en Nardus en de werknemersverenigingen FNV, CNV Vakmensen en De Unie. Op de website van het Cao Fonds kun je als werknemer, werkgever, werkgevers- of werknemersvereniging informatie vinden over allerlei arbeidsvoorwaarden zonder dat je de gehele cao Uitvaartbranche hoeft door te spitten.

Ben je van mening dat de cao Uitvaartbranche door je werkgever op onjuiste wijze wordt uitgelegd en/of toegepast? Is er een geschil ontstaan tussen jou en je werkgever door het verschil in inzicht over de uitleg en/of toepassing van de cao Uitvaartbranche? Dan kun je daar via de website (anoniem) een melding van maken bij de geschillencommissie. De geschillencommissie kan je een bindend advies geven over de uitleg en/of toepassing van de cao.

Een andere belangrijke taak van het Cao Fonds is het bevorderen van duurzame inzetbaarheid. Het Fonds subsidieert trainingen, opleidingen, programma’s en instrumenten (kortweg: TOPI) die de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de uitvaartzorg bevorderen, en biedt ook zelf opleidingen en trainingen aan.

Afbeelding Stichting Cao Fonds Uitvaartbranche

Alles van Stichting Cao Fonds Uitvaartbranche