Ga door naar hoofdcontent
ScholingBGNU Innovatie-uurtje: je uitvaartteksten creatiever maken met Chat-GPT
BGNU

BGNU Innovatie-uurtje: je uitvaartteksten creatiever maken met Chat-GPT

LocatieOnline
Duurvan 8.30 tot 9.30 uur
Datum25 januari 2024
Accreditatie2 PE-punten (categorie 2)
Deze cursus is al geweest.
Afbeelding BGNU Innovatie-uurtje: je uitvaartteksten creatiever maken met Chat-GPT

Kunstmatige intelligentie kan prima ondersteuning bieden bij taken in de uitvaartzorg. Zo kan Chat-GPT je helpen om een persoonlijk afscheidswoord te maken.

Chat-GPT is creatief en kan oneindig veel variaties tekst aanbieden. Door te brainstormen en een gesprek aan te gaan met Chat-GPT kun je waardevolle suggesties krijgen voor je tekst, en je kunt de chatbot natuurlijk ook vragen om een tekst voor je te schrijven. Tijdens de inspiratiesessie op 28 november gingen we daar al op in, maar nu gaan we dieper!

Hoe doe je dat: AI gebruiken om de rouwkaart of je teksten voor de afscheidsplechtigheid creatiever en persoonlijker te maken? Welke teksttools zijn daar inmiddels voor beschikbaar? En welke tool kies je dan: wat zijn de verschillen tussen de beschikbare AI-tools?

Tijdens dit Innovatie-uurtje gaat Michel Brinkhuis uitgebreid op deze onderwerpen in. Hij laat meerdere AI-teksttools zien en vertelt hoe je daar het beste mee kunt samenwerken. Want dat is waar het om draait: in samenwerking met je ‘virtual assistent’ doorbreek je je routines en word je resultaat creatiever en persoonlijker.

Een AI-tool heeft natuurlijk wel goede input nodig om jou echt te kunnen ondersteunen. Wat is goede input? En met welke privacyaspecten en beperkingen moet je rekening houden?

Dit en veel meer hoor en zie je tijdens het BGNU Innovatie-uurtje! Deelnemers ontvangen na afloop bovendien de 5 tips voor betere AI-tekstresultaten in hun mailbox. Dus: wil je alles weten over hoe AI jou kan helpen bij het maken van een persoonlijk afscheidswoord? Klik – nadat je bent ingelogd – op onderstaande button en meld je aan!

  • Het BGNU Innovatie-uurtje is alleen toegankelijk voor (medewerkers van) BGNU-leden. BGNU-leden kunnen het Innovatie-uurtje ook terugkijken via de website van BGNU.
  • Deelname aan het live-event kan meetellen voor de permanente educatie van Register Uitvaartverzorgers; voor terugkijken worden geen PE-punten toegekend. 
  • Let op: de PE-punten kunnen alleen worden toegekend, als je persoonlijk was ingelogd bij het live-event!