Ga door naar hoofdcontent
ScholingBGNU ScholingsEvent: BTW en de uitvaart
BGNU

BGNU ScholingsEvent: BTW en de uitvaart

LocatieOnline
Duurvan 16.00 tot 17.00 uur
Datum27 februari 2024
AccreditatieOnder voorbehoud: 2 PE-punten (categorie 2)
Afbeelding BGNU ScholingsEvent: BTW en de uitvaart

Er was een tijd dat uitvaartbedrijven “niet aan btw deden”. Dat is al lang niet meer zo. Maar dat wil niet zeggen dat altijd voor iedereen duidelijk is wanneer je wel en wanneer je geen btw in rekening brengt bij diensten rond een uitvaart. In dit ScholingsEvent pluizen we het, samen met accountants- en advieskantoor Afier, helemaal uit!

  • Het ScholingsEvent is gratis voor leden van BGNU. Alle anderen zijn welkom tegen betaling van € 50,- per persoon. Niet-leden kunnen zich tot 8 dagen voor het ScholingsEvent kosteloos afmelden. Meld je je later af, dan ben je aan de kosten gebonden.
  • Deelname aan het live-event kan meetellen voor de permanente educatie van Register Uitvaartverzorgers. Wil je in aanmerking komen voor PE-punten? Vergeet dan niet om waar gevraagd je achternaam, voorletters én SKU/NaVU-registratienummer in te vullen. En zorg dat je persoonlijk inlogt bij het live-event. 
  • BGNU-leden kunnen dit ScholingsEvent terugkijken via de website van BGNU. Let op: met terugkijken verdien je geen PE-punten.